Over ons en onze medewerkers

De directie van Jac. Oudijk

Even voorstellen...

Dirk-Jan (links) en Laurens Oudijk (rechts) vormen samen de directie van Jac. Oudijk B.V. Samen zijn zij al bijna 12,5 jaar compagnons in het moderne familiebedrijf.

Hun missie is om iedere dag opnieuw de markt te voorzien van een assortiment van germini's van topkwaliteit.

Alexander Gosler - Verkoper Germini's

Alexander is iedere ochtend als eerste op het bedrijf aanwezig. Hij zorgt er dan voor dat alle bestellingen die binnenkomen per mail, whatsapp of telefoon z.s.m verwerkt worden. Daarna geeft hij aan de teamleiders de bestellingen door en regelt hij het transport naar de klant. Hij heeft overleg met de teamleiders over de voorraad bloemen en volgt de prijsontwikkeling op de voet. Ook kunt u bij hem terecht voor alle vragen inzake de verkoop van de germini's.

Telefoon: 079-5932904

E-mail: sales@jacoudijk.nl

Voor vragen en prijsaanvragen kunt u altijd bij mij terecht

Andrej - Voorman Oogsten

Andrej is al sinds 2008 werkzaam bij Jac. Oudijk Gerbera's.

In deze jaren is Andrej echt een ervaren voorman geworden in de nieuwe kas van 3,8 hectare (kas 2). Hij zorgt er iedere dag met zijn team voor dat de bloemen met de juiste rijpheid geoogst worden. Ook ziet hij er op toe, dat iedere plant goed groeit.

Daarbij zet hij ook met zijn mensen de biologie uit, in zijn afdeling.

Het hele jaar plukken wij 6 dagen per week de bloemen

Ibrahim - Voorman Oogsten

Ibrahim regelt het werk in de kas. Hij heeft direct contact met de verkoopafdeling en mensen in de schuur over de bestellingen.

Hij plukt op de bloem af alle juiste aantallen voor de diamonds, doos, emmers, maar ook voor de gemengde en kleurenmixen!

Iedere ochtend plukken we direct met elkaar alle bestellingen, en sturen deze bloemen automatisch naar de juiste verwerkingslijn in de schuur

Kamil - Floormanager

Kamil is het centrale punt in de schuur, hij zorgt ervoor dat alle bestellingen netjes klaar gemaakt worden. Hij staat in contact met de verkoop en de collega's in de kas voor de productie en verkoop mogelijkheden. 

Bestellingen van volle karren tot op bos niveau, maken wij met ons team klaar voor al onze klanten

Dennis - Student/Scholier

Gerbera's plukken en sorteren is schoon en licht werk. Ideaal voor scholieren/studenten. Zo kunnen de vaste krachten op zaterdag vrij nemen en in de vakantieperiode op vakantie. 

Dennis is één van de 20 scholieren  die werkzaam zijn bij Jac. Oudijk. Hij is degene die de jongere of nieuwe scholieren in de schuur begeleidt. Met zijn jaren lange ervaringen zijn al de werkzaamheden hem bekend. Naast zijn studie bedrijfseconomie is hij buiten de  zaterdagen om ook op andere dagen werkzaam bij Jac. Oudijk. Hij werkt dan mee net waar dat nodig is.

Bij Jac. Oudijk werken is voor mij ideaal. Als ik een vrije dag heb van mijn studie, kan ik altijd komen werken, dat vind je niet zo snel ergens anders

Jeannette Moerman - Administratie

Jeannette werkt sinds 2008 als administrateur bij het bedrijf. Zij zorgt voor de gehele finananciele, personeels- en salarisadministratie en HRM. Al hoewel zij niet direct werkt met collega's van de werkvloer, staat zij wel midden in het team van het bedrijf. Iedereen binnen het bedrijf kan bij haar terecht voor vragen en ze biedt mensen een luisterend oor.

Ik ben de administratieve spil binnen het bedrijf, bij wie iedereen terecht kan

Volgt u ons al op social media?