top of page

Over ons en onze medewerkers

De directie van Jac. Oudijk

Even voorstellen...

Dirk-Jan (links) en Laurens Oudijk (rechts) vormen samen de directie van Jac. Oudijk B.V. Samen zijn zij al bijna 12,5 jaar compagnons in het moderne familiebedrijf.

Hun missie is om iedere dag opnieuw de markt te voorzien van een assortiment van germini's van topkwaliteit.

DSC_8420.jpg

Andrej - Voorman Oogsten

Andrej is al sinds 2008 werkzaam bij Jac. Oudijk Gerbera's.

In deze jaren is Andrej echt een ervaren voorman geworden in de nieuwe kas van 3,8 hectare (kas 2). Hij zorgt er iedere dag met zijn team voor dat de bloemen met de juiste rijpheid geoogst worden. Ook ziet hij er op toe, dat iedere plant goed groeit.

Daarbij zet hij ook met zijn mensen de biologie uit, in zijn afdeling.

Andrej - Voorman Oogsten

Andrej is al sinds 2008 werkzaam bij Jac. Oudijk Gerbera's.

In deze jaren is Andrej echt een ervaren voorman geworden in de nieuwe kas van 3,8 hectare (kas 2). Hij zorgt er iedere dag met zijn team voor dat de bloemen met de juiste rijpheid geoogst worden. Ook ziet hij er op toe, dat iedere plant goed groeit.

Daarbij zet hij ook met zijn mensen de biologie uit, in zijn afdeling.

Het hele jaar plukken wij 6 dagen per week de bloemen

Aarnout.JPG

Aarnout Lindhout - Sales

Als verkoper heeft Aarnout er een hoop plezier in onze klanten zoveel mogelijk te ontzorgen.

Van ons als kwaliteitsleverancier mag u vanzelfsprekend de allermooiste en beste Germini’s verwachten. Kwaliteit omvat echter de complete klantreis, dus vanaf het eerste contact tot en met de tijdige en juiste aflevering van de bestelde Germini’s. Als verkoper coördineert Aarnout het gedeelte van de orderintake tot het transport van onze bloemen. Samen met zijn collega’s van de schuur zorgt hij er voor dat de ’s ochtends vroeg bestelde Germini’s nog voor het middaguur bij u in de box worden afgeleverd. Uiteraard in precies de bestelde hoeveelheden en in de kwaliteit die u van ons gewend bent!

 

Eens doorpraten over wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Bel gerust eens.

Voor al uw vragen, suggesties en bestellingen  sta ik voor u klaar!

Ibrahim - Voorman Oogsten

Ibrahim regelt het werk in de kas. Hij heeft direct contact met de verkoopafdeling en mensen in de schuur over de bestellingen.

Hij plukt op de bloem af alle juiste aantallen voor de diamonds, doos, emmers, maar ook voor de gemengde en kleurenmixen!

Iedere ochtend plukken we direct met elkaar alle bestellingen, en sturen deze bloemen automatisch naar de juiste verwerkingslijn in de schuur

Kamil - Floormanager

Kamil is het centrale punt in de schuur, hij zorgt ervoor dat alle bestellingen netjes klaar gemaakt worden. Hij staat in contact met de verkoop en de collega's in de kas voor de productie en verkoop mogelijkheden. 

Bestellingen van volle karren tot op bos niveau, maken wij met ons team klaar voor al onze klanten

IMG_7402.JPG

Arjen - Student/Scholier

Gerbera's plukken en sorteren is schoon en licht werk. Ideaal voor scholieren/studenten. Zo kunnen de vaste krachten op zaterdag vrij nemen en in de vakantieperiode op vakantie. 

Arjen is één van de 20 scholieren  die werkzaam zijn bij Jac. Oudijk. Hij is degene die de jongere of nieuwe scholieren in de schuur begeleidt. Met zijn jaren lange ervaringen zijn al de werkzaamheden hem bekend. Naast zijn HBO studie werktuigbouwkunde is hij buiten de  zaterdagen om ook op andere dagen werkzaam bij Jac. Oudijk. Hij werkt dan mee net waar dat nodig is.

Bij Jac. Oudijk werken is voor mij ideaal. Als ik een vrije dag heb van mijn studie, kan ik altijd komen werken, dat vind je niet zo snel ergens anders

Jeannette Moerman - Administratie

Jeannette werkt sinds 2008 als administrateur bij het bedrijf. Zij zorgt voor de gehele finananciele, personeels- en salarisadministratie en HRM. Al hoewel zij niet direct werkt met collega's van de werkvloer, staat zij wel midden in het team van het bedrijf. Iedereen binnen het bedrijf kan bij haar terecht voor vragen en ze biedt mensen een luisterend oor.

Ik ben de administratieve spil binnen het bedrijf, bij wie iedereen terecht kan

bottom of page